במהלך הסיור נבקר
ב-7 תחנות שונות ונטעם טעמים:
מתוקים, מלוחים, חמוצים ופיקנטים

נתחיל את הסיור באווירה נעימה וקלילה, עם משקה אלכוהולי מפנק לצד שוקולדים מיוחדים שנוצרו מהתפוז הסיני – הסמל האייקוני של קורפו, כזה שמכניס אותנו מיד לווייב הנכון.


כאן נכיר מקרוב את ספאנקופיטה – מאפה התרד המקומי, לא שם מומצא ולא בדיחה, אלא טעם אמיתי של מסורת, כזה שנאפה כבר יותר מ־32 שנה ומריח בדיוק כמו מטבח של סבתא.


בלי מלחמות ובלי אלים כועסים, נטעם את הלוקומדס – כדור זהב עגול ומתוק, מאפה אגדי עם סיפור עתיק, שנחשב לאחד הטובים ביוון ונאכל במקום שיודע לעשות אותו כמו שצריך.


אחרי הסוכר, נעבור לאיזון מושלם עם טעימות של גבינות מיושנות, שמגיעות מהאיים שמסביב וגם מקורפו עצמה, כל אחת עם אופי, עומק וסיפור משלה.


זה הרגע שבו העקשנות משתלמת – קוקטייל ייחודי שנוצר במיוחד לסיור הזה בלבד, עם ג’ין, טוניק, אבוקדו, סודה, שמן זית ומרכיבים סודיים, כזה שנראה כמו שיקוי של גרגמל וגורם לכולם לחייך.


ניכנס בלי בושה לאחת הטברנות הטובות בעיר, נטעם אוכל אותנטי אמיתי, גבינות, עופות וקצת יין, למי שעוד נשאר לו מקום ובעיקר חשק להרגיש מקומי.


ולקינוח – גלידה, אולי נשמע פשוט, אבל בקורפו זה סיפור אחר לגמרי, גלידה שמסתתרת בין הסמטאות הצבעוניות ונכנסת לרשימת 27 הגלידות הטובות בעולם, כן כן, בעולם.
