במהלך הסיור נבקר
ב-7 תחנות שונות ונטעם טעמים:
מתוקים, מלוחים, חמוצים ופיקנטים

שעשוי מן התפוז הסיני ונבין למה הפך עם השנים לסמל של האי


שנאפה ע״י סבתא כריסה כבר יותר מ30 שנה


עם ניחוחות של דבש יווני ומסורת מקומית.


ונטעם מס גבינות פיקנטיות ושונות שנוצרו מישנות


נטעם עוגת שוקולד שמכילה תיבול של פלפל שחור (!), עוגיית קדאיף קריספית עם סירופ אגוזים, ועוד כמה מאפים שפשוט אי אפשר להסביר – רק לטעום.


שוט של משקה מקומי (שלא תמצאו בתפריט תיירים), מוגש בכוסות קטנות עם חיוך רחב ומוזיקה יוונית שמנגנת ברקע. הרגע הזה? רגע של קסם.


נטעם יוגורט טרי מהכפרים בצפון האי עם דבש טהור, כמו שהמקומיים אוכלים אותו בבוקר. פשוט, טעים, מחבק.


נטעם יוגורט טרי מהכפרים בצפון האי עם דבש טהור, כמו שהמקומיים אוכלים אותו בבוקר. פשוט, טעים, מחבק.


נסיים בארוחה באחת הטברנות. מה טעמו?
התפריט משתנה כל יום - כי הכל טרי ולמי שחשש, אין בשר אבל יש יין סלטים אוזו, תלוי במה בישלו הבוקר – כי כאן הכל טרי. מה שבטוח: תשתו יין, תאכלו טוב, ותרגישו שייכים.
